Hunger Games: Girl on Fire

Hunger Games: Girl on Fire 1.0.1

Springen, rennen en schieten in gratis filmgame

VOOR

  • Mooie retrographics

TEGEN

  • Verveelt snel

Goed
7

Hunger Games: Girl on Fire is een promotionele game ten behoeve de film The Hunger Games. De verhalen -die zich afspelen in een dystopische toekomst- zijn prachtig verfilmd en deze gratis game brengt een deel van de actie van het grote naar het kleine(re) scherm.

In The Hunger Games trilogie vormt een vernietigd Noord-Amerika de grimmige achtergrond voor een dystopische vertelling. De boeken vallen in het genre tienerromans, maar het sciencefictionkarakter maakt de verhalen volwassen genoeg voor oudere lezers. De verhalen grijpen terug naar de Griekse mythologie, waarbij het thema van Theseus en de Minotaurus een grote rol speelt. In een notendop draait de film om het overleven van Katniss Everdeen, protagoniste in zowel film als het spel.

Hunger Games: Girl on Fire is geproduceerd door de makers van Canabalt, wat je terugziet in de gameplay. Net als bij Canabalt ligt de focus op rennen, al dien je ook incidentele sprongetjes te maken. Je tikt op het scherm om met je boog te schieten op redelijk groot uitgevallen wespen. Met een veegje over het scherm wissel je tussen twee hoogtes in het landschap (om de wespen te ontwijken).

Het is duidelijk dat deze game promotioneel materiaal betreft, maar je hebt vast een aantal minuten plezier aan Hunger Games: Girl on Fire. De retrobeelden zijn leuk, al verveelt het spel redelijk snel.

Meeste downloads Arcade games voor iphone

Meer
Hunger Games: Girl on Fire

Download

Hunger Games: Girl on Fire 1.0.1

Beoordelingen about Hunger Games: Girl on Fire